Začeli so se Nations cupi na clanbase-u, v katerih se potegujejo drzave okoli sveta. Mi bomo porocali o CoD2 S&D Nations cupu, v katerem ima Slovenija realne šanse da poseze po najboljsih mestih.
No pa zacnimo!
Naprej se spodobi da zvemo kdo sploh igra v CoD2 S&D Nations cupu XII. Nastopajo naslednje Nacionalne ekipe:
Group A Group B Team Belgium Team Austria Team Croatia Team Germany Team Czech Republic Team Latvia Team Italy Team Russia Team Malta Team Serbia Team Romania Team Slovenia
Group C Group D Team Bosnia and Herzegovina Team Poland Team Estonia Team Denmark Team Finland Team France Team Sweden Team Hungary Team Netherlands Team Spain Team Turkey Team United Kingdom
Vso Sreco vsem Narodom! Naj zmagajo najboljsi! Seveda pa tesno drzimo pesti za nase predstavnike!
Odvisno katero igro ??Kot vidiš je več iger gledo za cod2 pa je objavil admin clanbase Napisal wesT !! Pred časoma nazaj sem jaz tudi spraševal pa je bil od Elipteplay eden točno se več ne spomnim gdo,ker tudi imena ne vidim tistega več.
Najbolje če želiš informacije za slovenia se obrni na West.
Se strinjam zvajine objave!!Povem pa lahk samo tole : Eden igralec nebom ga imenoval igra na clanbesu kar v 9 clanih katrega ga imajo vsi za nevem kakega asa ,pred kratkim nazaj smo glih naleteli na te igrlace ali igralca in smo zaigrali PCW cod2 kasneje sem šel preverjat pb svss sreenshote in najdem celo zbirk slik ki je oporabljal Caught by PBSS CROSSHAIR HACK" !!
Njabolj me razjezi da se hvali pa nevem kaj pol pa vidiš da je eden navaden guljuf !!Taki so specalizirani tudi na euro cup cheaters sem prepričan da niso popolnoma čisti !