Vidim da je tema sicer za SD server pa kljub temu prilagam demo posnetek današnjega (13.8.2009) dogajanja na TDM serverju okoli 10:45. Igralec z imenom Dolphy HArdy se je "lepo" igral z nami. Naredil sem demo dogajanja, kjer se tudi vidi zakaj so so nanj letele obtožbe. Tudi sam je povedal kje je zadeve dobil in podobne stvari. Koga zanima si naj ogleda posnetek, zraven prilagam tudi screenshot za morebitne priče.
Vem, da se vseh ne da polovit in kaznovat zaradi samega načina igranja serije CoD (cracked serveri) ampak tako pač je. Naj se vsaj opozori na nepridiprave. Mogoče bi bilo treba res razmislit o kakšnem original serverju, take stvari se potem 100% ne bi dogajale. Vem da je težko potem napolnit takšen server ampak.. užitek ob igranjju je večji.
Pridružen: Tue May 09 2006, 06:11PM Lokacija: Nova Gorica Sporočila: 502
Zdej sem nekako spremenil nacin bananja. Mislim da ta komanda zmaga "pb_sv_banmask ip". Tistim z dinamicnim ipjem pa jim zelim veselo rekonektanje iz interneta
Lep pozdrav! Danes sem igral na tvojem serverju in si me permanently banu (ozeroma kicku?*), lepo bi bilo če bi povedal tudi zakaj p.s. moj nick je Vouk/Faun